Frukost och mellis
0 kommentarer

Min favoritfrukost alla gånger: Kvarg, blandat med varma bär och en skvätt funlight (gärna den sötad med stevia) och sen rör jag omkring allt i en salig röra. Till det brukar jag ha en massa nötter och frön, men det går lika bra att äta som det är utan nötterna.
Jag gjorde en egen granola häromdagen som jag har en hel hög med i kvargen. Så gott!

Hackade hasselnötter och valnötter, linfrön, havregryn, solrosfrön, kokosflakes, pumpakärnor, mosad banan, honung och vaniljpulver omrört, sedan utlagt på plåt in i ugnen 175g ca 15 min.
Min syster frågade mig hur jag klarade mig om helgerna nu när jag är utan socker, då jag annars är värsta sockerjunkien som finns och alltid varit. Helgerna är förknippade med godis, läsk och flottig mat. Nu ingetdera! Om jag varit sugen på något på kvällen har jag ofta tagit det här ovan, en rejäl klick kvarg med varma bär, funlight, vaniljpulver ibland och sen min granola. Det funkar finfint för mig!