Eko eko eko

2012-10-18 21:30:04
1 kommentarer
Vad händer??
 
Kosten har spårats ur, men jag har nu iallafall skaffat gymkort och letar mig ner till ASK med glada miner. Nu ska musklerna få piskas på. Och ja, kosten hoppas jag rycks med hoppas jag.

Före - efterbild

2012-10-03 22:29:02
0 kommentarer
Nu var det ett tag sedan jag tog de hemska helkroppsbilderna (jag känner mig så naaaken!) men jag ska bita i det sura äpplet och ta tjuren vid hornen. När jag ser mig såhär svart på vitt hur jag ser ut så får jag automatiskt en kick i röva att förändra kroppen!
 
Efter fitnessfighten har jag inte tagit några efterbilder, och när jag kollade igenom bilderna så såg jag att det stått väldigt still, vissa ställen såg det ut som jag lagt på lite tom. Men inte så konstigt, jag har tränat helt okej - visserligen inte dagligen som på fitnessfighten, men kosten har fuskats med! Skääärpning unga dam!
 
Kroppen augusti
 
Kroppen oktober. Ser ju likadant ut, om inte liiite mera pluffs nu ;) Bara att köra igång de där dagliga plankorna och knäböjen igen!
 
Nä, såhär föredrar jag att se mig själv istället - med kläderna på!
 
Eller ännu bättre, träningskläderna! Drog ut direkt efter denna bild är tagen och sprang 3 km i kvarteret. Trodde jag kunde hålla högt tempo - njaaaa! Höll på att kräkas i slutet för att jag tagit ut mig för hårt. Jag springer numera bara en gång i veckan, på fredagar då jag springer 11 km i lugnt tempo så jag och Outi kan prata under tiden. Förut sprang jag flera korta sträckor i veckorna då jag kunde hålla högre tempo men de har inte hunnits med på sistone och det märktes. Men det var så härligt ute med kylan, orangea löv på backen, röda löv på träden och fuktiga gator. Jag får försöka ta mig ut oftare på kortare rundor i veckorna för ren njutnings skull, inte tänka på tempot, så kanske flåset kommer så småningom ;)