Fettfri kvarg
0 kommentarer
Något jag blev tipsad av min lillasyster (som också kört fitnessfighten) när jag började med fighten var att köpa hem en hel platta utav Lidls fettfria kvarg. För det går åt!! Du gör tex cremer av den till frukost, smoothies av den till mellis, såser till lunch, tonfiskcreme av den till dina knäckemackor, egen glass av den till kvällsmålet, tsatsiki av den till din grillade middag, dillcreme av den till dina kokta ägg. Ja - du använder den till alla måltider och det absolut mest prisvärda blir att köpa hem en hel platta (ja, en hel platta!) kvarg.

Jag har hittat en klar favorit med kvargen, något jag äter varje dag nu. Jag tar ca 140 g kvarg, blandar i vaniljpulver (INTE vaniljsocker, utan endast vaniljpulver! Det finns småburkar av det vid bakgrejorna i mataffären), färsk frukt och blandar runt. Blir som en krämig yoghurt! Vill man lyxa till det så kan man hälla i en liten klick Funlight Stevia (det testade jag mot slutet, trots att man inte får köra med sötningsmedel under fighten). Det gör det hela så himla gott! Smaksatta sockrade yoghurtar - släng er i väggen! Detta är mycket godare!